Címkék:
piskóta,
sütemény,
tojás nélkül
Nagyon egyszerű, nagyon finom, nem kell bele se tojás, se margarin, se tej, úgyhogy bármikor nekiállhat az ember a sütésnek, akkor is, ha épp kifogyott a hűtő. És az sem utolsó szempont, hogy nemigen kell mosogatni, mert az összetevőket a tepsiben kell összekeverni.:P
Hozzávalók:
1 1/2 csésze cukor, 1/2 csésze natúr kakaópor, 1 tk sütőpor, 1 csésze simaliszt, 1 csésze rétesliszt, 3/4 tk só, 1 csomag vaníliáscukor, 3/4 csésze olaj, 1 csésze víz, 1 tk ecet, 1 dl erős kávé, 1 kk fahéj
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
Egy kizsírozatlan tepsibe - igen, kizsírozatlanba - szitáljuk bele az összes száraz anyagot. Adjuk hozzá a folyadékokat, keverjük össze, míg egynemű lesz.
Süssük 25 percig, vagy tűpróbáig.
Puha, lágy sütemény lesz.
Nem ragad bele a tepsibe, süteménylapáttal simán ki lehet szedni.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése